За Белия зъб

   ...или по друг начин казано - страничката "За мен"

   Пръкнал съм се на тази земя през лето Господне 86-то в една малка, но много красива страна, наречена България, а именно в столицата й - София. Къде за добро, къде за лошо, съм кореняк и израстнах и работя тук, като вихрите на живота ме специализираха в работата с клиенти. Още се опитвам да установя дали това или вроденият ми природен инстинкт, или пък фактът, че майка ми ми бутна книга в ръцете още на 4 годинки, ме научи да подлагам всичко под съмнение и да разсъждавам, понякога твърде много, над нещата. Някакси и затова се появи този блог. В опит да запиша мислите си.
   Първите ми опити в писането са още от ранна детска възраст. Написах една книжка, която мислех за шедьовър. Разбира се, реалността се оказа доста по-силна от мечтите ми тогава. Но не спрях да мечтая. На 16 прописах отново, дори можете да намерите плодовете на труда ми в блога.
   Естествено, аз съм човек като всички други и нищо животинско не ми е чуждо. Пубертетът ми  мина като на повечето тийнейджъри - безпътен, безидеен и изпълнен с грешки. Не съжалявам за нищо. Тези години ми дадоха значителен опит за крехката ми възраст, дадоха ми самосъзнание, дадоха ми и редица добри и стабилни приятелства.
  На 23, нещо ми светна и взех, че спрях с глупостите като изключим националният ни спорт "пийване с хапване". От тогава се опитвам да изградя бъдещето си, да постигна мечтите си и да оставя някаква следа след себе си.
   Идеята за заглавието на блога и псевдонима далеч не идват от едноименната творба на Джек Лондон. Взех и двете от един епизод на "Наруто". Бащата на един от любимите ми герой, Какаши, носи този псевдоним. В по-младите си години дълго време се асоциирах с образа на вълка-единак и някакси прякорът ми пасна. От там и заглавието.
   Ами, това е. :)

    Ако искате да се свържете с мен, да коментирате блога, да предложите тема за писане или нещо друго:

Няма коментари:

Публикуване на коментар